Voor- en naschoolse opvang Lijsterstraat

Partou Lijsterstraat

In het lokaal naast de gymzaal is een gezellig ingerichte bso ruimte. Het is lekker dichtbij dus de kinderen kunnen via het schoolplein van school naar de BSO lopen. Bij Partou Lijsterstraat kan je kind voor en na school terecht. We bieden VSO aan van 7.00 tot 8.30 uur en de BSO is geopend van 14.15 tot 18.00 uur, en op woensdag vanaf 13:45u.

Bij de VSO kan je kind rustig de dag beginnen met een boekje of een spelletje. Liever een balletje trappen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Je kind is voor schooltijd van harte welkom. En we zorgen dat hij/zij op tijd in het klaslokaal zit.

Na school kan je kind rustig even bijkomen van een drukke schooldag maar er zijn ook allerlei activiteiten. Van sporten tot workshop. Op de buitenschoolse opvang van Partou is altijd iets leuks te doen. Kinderen kunnen na school ook spelen op de speelplaats van de school en ze kunnen in de sporthal terecht als deze vrij is. En als je samen lol hebt, vliegen de uren voorbij. “Kunnen wij samen een sporttoernooi organiseren, een zomerfeest vieren of een dansvoorstelling geven? Echt wel! ” Geloven in de kracht van het kind”, noemt Partou dat.

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden, evt een prijsopgave of jouw kind willen opgeven, neem dan even contact op met de locatie.

Op de website vind je meer informatie over tarieven, pakketten en wellicht antwoord op andere vragen. https://www.smallsteps.nl/nl/kinderopvang/haaksbergen-veldmaat-lijsterstraat

Bel gerust naar de bso of loop even langs voor een eerste indruk.

Hopelijk zien we je een keer!

 

Partou Lijsterstraat

Tel. 06-21147952

Lijsterstraat@smallsteps.nl