Het team stelt zich voor…….

Mijn naam is Sanne Nijenhuis. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn vriend en onze 5 kinderen in Hengelo. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Zo stempel en maak ik ansichtkaarten. Daarnaast speel ik graag spelletjes en kan ik erg genieten van mijn moestuin en het buiten zijn.
 
Ik werk al 13 jaar met heel veel passie en plezier in het onderwijs. Ik ben jaren juf geweest voor groep 1-2 en heb daarna ook de afwisseling gezocht in de groepen 3 t/m 8. Vanuit mijn passie voor kinderen en het willen bijdragen aan hun ontwikkeling ben ik intern begeleider geworden en dit 3 jaar met veel plezier gedaan. Toch kwam ik er door 2 interim klussen als directeur achter waar mijn grootste passie ligt.
 
Mijn grootste passie is om als directeur te kunnen bijdragen aan de ontwikkelingen van de kinderen en mijn team. Kinderen en collega’s ‘echt’ zien en in hun kracht zetten.
 
Mijn overtuiging is dat iedereen een ongekende potentie heeft om van betekenis te kunnen zijn.
————————————————————————————————————————-

Mijn naam is Marie-Louise Waanders. Ik ben getrouwd met Raymond en samen hebben we drie kinderen. 
In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met muziek maken, ik speel hobo, ga ik hardlopen en naar de sportschool om mijn conditie op peil te houden. 
Ik ben op de st.-Bonifatius begonnen in groep 5 en heb sindsdien in alle groepen gewerkt.  
Sinds 2007 werk ik als intern begeleider en ben ik verantwoordelijk voor de leerlingenzorg op de st.-Bonifatius.  
Het mooie van het werk als intern begeleider vind ik, dat ik zo een bijdrage kan leveren aan de zorg voor leerlingen die op welke manier dan ook bijzondere onderwijsbehoeften hebben. Ik kan met mijn werk een steentje bijdragen aan onze wens dat alle leerlingen het fijn hebben bij ons op school.  

——————————————————————————————————————————–

Anneke

Ik ben Anneke Besteman en werk sinds 2001 op de Bonifatiusschool. Samen met mijn man en onze drie dochters heb ik vele jaren in Alkmaar gewoond en gewerkt. In 1999 zijn wij verhuisd naar Haaksbergen en hebben daar geen moment spijt van gehad!

In de afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen gewerkt. Wat ik daarbij erg belangrijk vind is de positieve sfeer die we met z’n allen opbouwen. Wanneer kinderen zich niet prettig voelen in de groep, kunnen ze minder grote stappen vooruit maken.

Een grote hobby van mij is lezen, wat ook op school een belangrijk vak is. Na het volgen  van een opleiding tot taal-en leescoördinator probeer ik vol  enthousiasme bij te dragen aan het vernieuwen en verbeteren van het taal –en leesonderwijs binnen onze school.

——————————————————————————————————————————–

DSC_5737

Voorstellen

Ik ben Susanne Arends-Wisseborn, getrouwd en moeder van twee jongens. Met z’n vieren wonen wij in Eibergen. Vanaf het schooljaar 2015-2016 ben ik werkzaam in de onderbouw.
In 2018 mijn opleiding Jonge Kind specialist afgerond. Ik sta ervoor open om mijzelf te blijven ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool, fröbel ik graag, lees veel en geniet van mijn gezin. Ook van op reis gaan en steden bezoeken kan ik genieten.

Het onderwijs heeft mij altijd al getrokken, elke groep heeft weer zijn eigen uitdaging. Iedere dag is weer anders en de kinderen geven je de energie die je nodig hebt. Samen met de kinderen maak je het onderwijs. En dat hoop ik nog lang te mogen doen.

——————————————————————————————————————————–

 

Annet

Mijn naam is Annet Schurink.
In 2008 ben ik begonnen als invalkracht op de St. Bonifatiusschool en sindsdien werk ik op deze school. Ik geef met veel plezier vooral les aan de bovenbouw.
Ik heb de opleiding master SEN talentontwikkeling gevolgd. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zijn eigen talenten kan ontwikkelen en wordt uitgedaagd om te groeien op zijn/haar eigen niveau..

Ik woon samen met mijn vriend Maarten in Goor.
Mijn hobby’s zijn zwemmen en lezen.
In de zomermaanden zeilen we graag en in de wintermaanden gaan we vaak skiën

——————————————————————————————————————————–

danielle

Ik ben Daniëlle Schepers – Koppelman. Samen met mijn man en dochters woon ik in Haaksbergen.
In 2009 ben ik afgestudeerd. Na een aantal jaren invalwerk, werk ik sinds 2015 op de St. Bonifatiusschool.
Voornamelijk in de middenbouw.

Het fijne aan deze school is dat het niet heel groot is en je iedereen kent. Maar ook de hele fijne gemoedelijke sfeer.
De kinderen begeleiden in hun ontwikkeling, elk kind op zijn/haar eigen manier, de afwisseling en uitdaging die hierbij komt kijken maakt dat ik dit een prachtig beroep vind en met veel plezier ga werken.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig (puzzelen, knutselen, fotografie, bloemschikken). Ook houd ik van lekker eten en gezelligheid.

——————————————————————————————————————————–

Mijn naam is Anne Konings, werk al meer dan 10 jaar met veel plezier op de Bonifatiusschool. In al die jaren heb ik bijna alle groepen gehad. De school is niet zo heel groot en dat werkt prettig.  De kinderen kennen we sneller en de drempel om ergens naar binnen te stappen is erg laag. Daarnaast is het ook erg waardevol dat de ouders zo betrokken en actief zijn. Met alle collega’s hebben we een fijne werksfeer en vinden wij het belangrijk om een fijne school te hebben waar kinderen graag naar toe gaan. Samen met Bjorn heb ik 4 kinderen: Wes, Loes, Jet en Tim. We wonen in Groenlo. Naast mijn werk vind ik het ook erg leuk om te dansen, knutselen, lezen, helpen op de school van mijn kinderen en dingen te doen met mijn gezin. Genoeg te doen dus en mijn wens is dan ook dat ik hopelijk nog heel wat jaren mag genieten van het al het moois om ons heen.

——————————————————————————————————————————–

Henriette

Ik ben Henriëtte Oldenkotte. Gehuwd en moeder van twee dochters. Samen met mijn lieve vader wonen wij op de Hassinkbrink in Haaksbergen. Sinds 1979 ben ik afgestudeerd aan de kleuteropleidingsschool en mijn eerste baan kreeg ik als kleuterjuf op Ons Wereldje. Daarna was ik leerkracht op de Ariënsschool en sinds 1998 ben ik met heel veel plezier werkzaam in een fijn team aan de St. Bonifatiusschool. Het kind zien ontwikkelen en daarbij een bijdrage mogen leveren zie ik als een grote uitdaging. Ik beleef ontzettend veel plezier aan het jonge kind en vind ook dat kinderen met plezier op school moeten komen en plezier naar huis moeten gaan. In de onderbouw probeer ik een veilige leerrijke omgeving te creëren waarin het kind zich optimaal en spelenderwijs kan ontwikkelen. Als het kind zich veilig en geborgen voelt staat het open voor nieuwe dingen en kan het zich ontwikkelen. Op school ben ik vertrouwenspersoon voor kinderen, ouders en team. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, bij de dochters op bezoek, steden bekijken, wandelen in de natuur, fietsen en  bloemschikken . Mijn allergrootste hobby is reizen en niet te vergeten op wintersport gaan. Afgelopen februari vierde ik mijn 40 jarig ambt jubileum en was ik 40 jaar in dienst bij Keender. Inmiddels heb ik in al die jaren heel veel onderwijsveranderingen meegemaakt en hoop ik nu dat ik nog een paar jaar van mijn mooie beroep kan genieten.

——————————————————————————————————————————–

Ryanne

Mijn naam is Ryanne ten Brummelhuis, Getrouwd met Stefan en samen wonen we met onze 2 dochters Femm en Samm in Delden.

Sinds 2007 ben ik afgestudeerd en na 3 jaren invalwerk binnen Keender werk ik sinds 2010 op de St. Bonifatius.

Ook heb ik een opleiding voor Rekencoördinator gevolgd.

Al een aantal jaren werk ik met veel plezier op de Bonifatiusschool. Ik heb in verschillende groepen gewerkt van groep 1 t/m groep 5. Bij ons op school ben ik ook de rekencoördinator en zorg er samen met mijn collega’s dat het rekenniveau van onze kinderen omhoog gaat. Dit doen we door cursussen te volgen, collegiale consultatie en veel te delen met elkaar. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om op pad te gaan met mijn gezin. Uitstapjes maken met vrienden, lekker eten en te handballen bij D.H.V.

——————————————————————————————————————————–

Hallo, mijn naam is Claudy van de Peppel en ik werk sinds januari 2018 op de Bonifatius.

In 1998 ben ik begonnen in het onderwijs. Ik heb lange tijd in Lonneker gewerkt en ben begin schooljaar 2017-2018 overgestapt naar stichting Keender. In de afgelopen 20 jaar heb ik met veel plezier in alle verschillende groepen les gegeven. Ik houd van het werken met kinderen en gezamenlijk onze doelen halen. Verder ben ik naast het onderwijs ook moeder van vier kinderen en samen met mijn (sportieve) man zijn wij woonachtig is Haaksbergen. Ook ik houd van sporten en ben lid van hockeyvereniging Haackey. Verder vind ik het leuk om te haken en om fotoboeken te maken. Tot ziens op de Bonifatius !

——————————————————————————————————————————–

Hallo allemaal!  

Ik ben Jolien Eilers. Ik ben 26 jaar en woon in Hengelo. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Deventer. Ik werk sinds augustus 2018 als leerkracht op de Bonifatiusschool. Daarvoor heb ik twee jaar op andere scholen binnen de stichting ingevallen en gewerkt. Momenteel ben ik, naast mijn werkzaamheden als leerkracht, bezig met de opleiding tot gedragsspecialist. 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Na meerdere sporten te hebben beoefend, doe ik momenteel aan kickboksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen, zoals lekker eten, een terrasje pakken, naar festivals, reizen of sportieve activiteiten. 

——————————————————————————————————————————–

 

Ik ben Joy Meekes. Ik ben 22 jaar en woon in Groenlo. In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Enschede. Nu mag ik gelijk aan de slag in de invalpool van stichting Keender en mag ik van daaruit deze vervangingen gaan doen. Tijdens mijn stages de afgelopen jaren heb ik op verschillende scholen van Keender praktijkervaringen mogen opdoen in verschillende groepen. 

Als leerkracht zie ik elke dag als een nieuwe uitdaging, dit omdat geen enkele dag hetzelfde is. Ik vind het leuk om kinderen te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling en kinderen te zien groeien. Het is belangrijk dat ieder kind zichzelf kan en mag zijn. 

In mijn vrije tijd speel ik trompet bij de muziekvereniging in LieveldeDaarnaast doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en/of familie, zoals een terrasje pakken of ergens een hapje eten.  

——————————————————————————————————————————–

Hallo allemaal,

Mijn naam is Danique Waning en ik ben woonachtig in Eibergen. In juni 2021 ben ik afgestudeerd aan de pabo in Enschede. Mijn laatste stage heb ik mogen afronden op de St. Bonifatiusschool. Dit jaar mag ik werkzaam blijven op deze leuke school!

Het leuke aan leerkracht zijn vind ik dat elke dag anders is. Daarnaast probeer ik altijd in mogelijkheden en kansen te denken. Samen met de kinderen hoop ik er een gezellig schooljaar van te maken.

In mijn vrije tijd ben ik dol op bakken, koken en spelletjes spelen. Daarnaast vind ik het gezellig om met vrienden leuke dingen te doen, ook lees ik graag!


Hallo allemaal,

Ik ben Tjarda Potijk. Ik ben 22 jaar en ik woon in Albergen. Sinds maart 2021 ben ik afgestudeerd aan de PABO Deventer. Dit schooljaar begin ik als leerkracht op de St. Bonifatiusschool.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en voetballen. Daarnaast vind ik het gezellig om leuke dingen te doen met mijn vriend of vriendinnen.


Ik ben Lianne Pelders. In 2004 ben ik met mijn gezin verhuisd van Houten naar het buitengebied van Haaksbergen. We wonen zeer naar onze zin in het mooie Twente! Van oudsher ben ik coupeuse en in die functie heb ik bij een zeer exclusieve kleding- en stoffenzaak in Utrecht gewerkt. Daarna was ik o.a. boekhouder bij de sociale werkvoorzieningen van de Gemeente Utrecht en vervolgens secretaresse bij een fysiotherapiepraktijk in Haaksbergen.

Ik ben een bezige bij, ik vind veel dingen leuk. Tuinieren, fietsen en wandelen, creatief bezig zijn, lezen, er op uit gaan, enzovoort! Ik heb in Haaksbergen veel vrijwilligerswerk gedaan, bij de kerk, de Wereldwinkel, het Kulturhus en ook op onze school. Onze 2 zonen hebben namelijk op de Bonifatiusschool gezeten en onze dochter zit er nu in groep 8.

Vanaf het schooljaar 2019-2020 vervul ik de functie van conciërge voor 4 ochtenden per week op school. Ik verricht er allerlei hand- en spandiensten voor de leerkrachten. Verder ben ik aanspreekpunt voor bezoekers, neem de telefoon aan, assisteer bij de kleutergroepen en groep 3. Heel veelzijdig dus! Ik heb er dan ook veel zin in!

——————————————————————————————————————————–

Ik ben Marèl Keizer, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Delden. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar van de pabo en ik zal het hele jaar in groep 6 te vinden zijn op de donderdag en de vrijdag.

In mijn vrije tijd speel ik voetbal bij SVO Twickel en vind ik het leuk om te shoppen, het terras op te gaan en andere leuke dingen te doen met vrienden en vriendinnen. Daarnaast werk ik in de horeca en bij een studiecentrum.

Binnen de groep vind ik het belangrijk dat de leerlingen zich veilig voelen en dat ze iedere dag met plezier naar school gaan!

Ik hoop er met iedereen een leuk en leerzaam jaar van te maken!