Nieuws
Team
Groepen

MAAND ARCHIEF

Het team stelt zich voor

Het team stelt zich voor…….

Miriam van der Heide

De leerkrachten in de groep zijn belangrijke personen, die de kinderen bij het primaire proces optimaal kunnen begeleiden. Ik zie het als een uitdaging om deze leerkrachten in hun kracht te zetten en ze het beste uit zichzelf, elkaar en de kinderen te laten halen. “Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen”

Samen met de ouders, verzorgers en andere betrokkenen gaan we bovendien voor een fijne basisschooltijd voor elk kind. Ouder, school en kind vormen een gouden driehoek, waarbinnen communicatie, openheid en respect belangrijke waarden zijn. “Uiteindelijk word je toch wie jezelf bent” 

Na mijn diplomering in 1994 heb ik alle acht groepen van de basisschool ervaren als leerkracht. Op een natuurlijke wijze rolde ik in het leiding geven aan een team. Sinds maart 2016 ben ik directeur van deze prachtige school in de Veldmaat. Elke dag ga ik met plezier naar school en dit gun ik iedereen! “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”

Met mijn man en drie kinderen woon ik in St. Isidorushoeve en in mijn vrije tijd wandel en fiets ik veel. Ook trekken we er graag met de caravan op uit en volleybal ik bij de plaatselijke blauwwitten. Ik hoop u graag te ontmoeten!


Mijn naam is Marie-Louise Waanders. Ik ben sinds 2005 getrouwd met Raymond Waanders. Samen hebben wij drie kinderen: Luca, Senna en Diede. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met muziek maken, ik speel hobo, en ga ik hardlopen om mijn conditie op peil te houden. Ik zit sinds twee jaar in de oudercommissie van de school van onze kinderen om ook daar mijn steentje te kunnen bijdragen. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Pabo en daarna meteen begonnen op de St.-Bonifatius. Ik begon fulltime in groep 5, heb een jaar in de kleutergroep gewerkt en daarna alleen in de bovenbouw, groep 6,7 en 8. In 2007 ben ik begonnen met de 3-jarige cursus ‘Afstemming’ voor intern begeleiders, die vanuit Keender werd aangeboden en ging ik intussen aan het werk als intern begeleider voor de bovenbouw. Het mooie van het werk als ib-er vind ik, dat ik zo een bijdrage kan leveren aan de zorg voor leerlingen die op welke manier dan ook ‘iets meer’ nodig hebben en er op die manier aan mee kan werken dat alle leerlingen het fijn hebben bij ons op school. Momenteel ben ik bezig met de studie ‘intern begeleider’ aan Hogeschool Windesheim in Zwolle om mijn kennis en vaardigheden up-tp-date te houden. Sinds het schooljaar 2014-2015 ben ik secretaris van de Medezeggenschapsraad.

 

 


Anneke

Ik ben Anneke Besteman en werk sinds 2001 op de Bonifatiusschool. Samen met mijn man en onze drie dochters heb ik vele jaren in Alkmaar gewoond en gewerkt. In 1999 zijn wij verhuisd naar Haaksbergen en hebben daar geen moment spijt van gehad!

In de afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen gewerkt. Wat ik daarbij erg belangrijk vind is de positieve sfeer die we met z’n allen opbouwen. Wanneer kinderen zich niet prettig voelen in de groep, kunnen ze minder grote stappen vooruit maken.

Een grote hobby van mij is lezen, wat ook op school een belangrijk vak is. Na het volgen  van een opleiding tot taal-en leescoördinator probeer ik vol  enthousiasme bij te dragen aan het vernieuwen en verbeteren van het taal –en leesonderwijs binnen onze school.

 


DSC_5737

Ik ben Susanne Arends-Wisseborn, getrouwd en moeder van een zoon. Met z’n drieën wonen wij in Eibergen. Vanaf het schooljaar 2015-2016 ben ik werkzaam in de onderbouw. Hiervoor heb ik langdurig invalwerk gedaan op verschillende scholen van Keender, o.a. de Bonifacius en de Petrusschool. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het gedrag bij kinderen door de opleiding Master Special Educational Needs. In mijn vrije tijd volleybal ik en lees ik graag, ook hou ik van reizen en steden bezoeken. Het onderwijs heeft mij altijd al getrokken, elke groep heeft weer zijn eigen uitdaging. Iedere dag is weer anders en de kinderen geven je de energie die je nodig hebt. Samen met de kinderen maak je het onderwijs. En dat hoop ik nog lang te mogen doen.

 

 


Marion

Mijn naam is Marion Hams. Gehuwd met Aloys, moeder van twee dochters en trotse oma van drie kleinkinderen. Het toeval wil dat  ik naast de St.Bonifatiuskerk woon in de Bonifatiushof en werkzaam ben aan de St.Bonifatiusschool. Hier ben ik sinds 1995 leerkracht in de middenbouw. Het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling blijft voor mij elke dag een uitdaging waar ik elke dag van geniet en met veel plezier aan werk.

Naast groepsleerkracht ben ik opleider in de school. Aan mij de taak om studenten van de PABO, samen met de mentoren te begeleiden en te ondersteunen tijdens hun stage. Samen met mijn collega Henriette Oldenkotte ben ik vertrouwenspersoon binnen onze school.

In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn kinderen en kleinkinderen en ben ik graag creatief bezig met o.a. bloemschikken en schilderen.

 


Annet

Mijn naam is Annet Schurink.
In 2008 ben ik begonnen als invalkracht op de St. Bonifatiusschool en sindsdien werk ik op deze school.Ik geef met veel plezier vooral les aan de bovenbouw.
Ik heb de opleiding master SEN talentontwikkeling gevolgd. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zijn eigen talenten kan ontwikkelen en wordt uitgedaagd om te groeien op zijn/haar eigen niveau..

Ik woon samen met mijn vriend Maarten in Goor.
Mijn hobby’s zijn zwemmen en lezen.
In de zomermaanden zeilen we graag en in de wintermaanden gaan we vaak skiën

 


danielle

Ik ben Daniëlle Schepers – Koppelman. Samen met mijn man en dochters woon ik in Haaksbergen.
In 2009 ben ik afgestudeerd. Na een aantal jaren invalwerk, werk ik sinds 2015 op de St. Bonifatiusschool.
Voornamelijk in de middenbouw.

Het fijne aan deze school is dat het niet heel groot is en je iedereen kent. Maar ook de hele fijne gemoedelijke sfeer.
De kinderen begeleiden in hun ontwikkeling, elk kind op zijn/haar eigen manier, de afwisseling en uitdaging die hierbij komt kijken maakt dat ik dit een prachtig beroep vind en met veel plezier ga werken.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig (puzzelen, knutselen, fotografie, bloemschikken). Ook houd ik van lekker eten en gezelligheid.

 

 


foto Anne

Mijn naam is Anne Konings, werk al meer dan 10 jaar met veel plezier op de Bonifatiusschool. In al die jaren heb ik bijna alle groepen gehad. De school is niet zo heel groot en dat werkt prettig.  De kinderen kennen we sneller en de drempel om ergens naar binnen te stappen is erg laag. Daarnaast is het ook erg waardevol dat de ouders zo betrokken en actief zijn. Met alle collega’s hebben we een fijne werksfeer en vinden wij het belangrijk om een fijne school te hebben waar kinderen graag naar toe gaan. Samen met Bjorn heb ik 4 kinderen: Wes, Loes, Jet en Tim. We wonen in Groenlo. Naast mijn werk vind ik het ook erg leuk om te dansen, knutselen, lezen, helpen op de school van mijn kinderen en dingen te doen met mijn gezin. Genoeg te doen dus en mijn wens is dan ook dat ik hopelijk nog heel wat jaren mag genieten van het al het moois om ons heen.


gerda

Op 1 maart 2016 ben ik, Gerda ten Beitel, 35 jaar werkzaam op de St.- Bonifatiusschool. Het feit dat ik al zoveel jaren op dezelfde school werk betekent voor mij dat ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk ga. Ook al zijn tijden veranderd en daarmee ook het onderwijs , in feite is aan het met plezier werken met jonge kinderen niets veranderd. Het blijven meebewegen met kinderen in hun ontwikkeling en het onderwijs is voor mij nog steeds een uitdaging. Naast mijn werk als groepsleerkracht in groep 3 ben ik als taalcoördinator voor de onderbouw medeverantwoordelijk voor de lees -en taal activiteiten in de groepen. In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk in Rietmolen en lees ik graag.


Henriette

Ik ben Henriëtte Oldenkotte. Gehuwd en moeder van twee dochters. Samen met mijn lieve vader wonen wij op de Hassinkbrink in Haaksbergen. Sinds 1979 ben ik afgestudeerd aan de kleuteropleidingsschool en mijn eerste baan was kleuterjuf  op Ons Wereldje. Daarna was ik leerkracht op de Ariënsschool en sinds 1998 ben ik met heel veel plezier werkzaam in een fijn team aan de St.Bonifatiusschool. Het kind zien ontwikkelen en daarbij een bijdrage mogen leveren zie ik als een grote uitdaging. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan en vind ook dat kinderen met plezier op school moeten komen en plezier naar huis moeten gaan. In de onderbouw probeer ik een veilige leerrijke omgeving te creëren waarin het kind optimaal en spelenderwijs kan ontwikkelen. Op school ben ik vertrouwenspersoon voor kinderen, ouders en team. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, bij de dochters op bezoek, steden bekijken, wandelen in de natuur, fietsen en  bloemschikken . Mijn allergrootste hobby is reizen en niet te vergeten op wintersport gaan. Ik hoop dat ik nog jaren van mijn mooie beroep mag en kan genieten en als dat lukt mag ik mijn 40 jarig jubileum vieren en dat zou ik geweldig vinden.

 


 

Ryanne

Mijn naam is Ryanne Weegerink en ik woon in Delden. Samen met Stefan en onze dochter Femm woon ik in Delden.

Sinds 2007 ben ik afgestudeerd en na 3 jaren invalwerk binnen Keender werk ik sinds 2010 op de St. Bonifatius.

Ook heb ik een opleiding voor Rekencoordinator gevolgd.

Al een aantal jaren werk ik met veel plezier op de Bonifatiusschool. Ik heb in verschillende groepen gewerkt van groep 1 t/m groep 5. Bij ons op school ben ik ook de rekencoördinator en zorg er samen met mijn collega’s dat het rekenniveau van onze kinderen omhoog gaat. Dit doen we door cursussen te volgen, collegiale consulatie en veel te delen met elkaar. Naast het werken vind ik het leuk om te handballen en uitstapjes te maken.


 

Hallo allemaal. Bij deze zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Jerzy Aarnink, 31 jaar woonachtig in Haaksbergen samen met mijn aanstaande vrouw Sanne. Samen hebben wij twee kinderen Liz (2 jaar) en Seth (1 jaar). Mijn hobby is lekker op pad gaan met ons gezin en sport. Jarenlang heb ik gevoetbald maar door blessureleed heb ik hier helaas mee moeten stoppen. Tennis, hardlopen, volleybal het maakt me niet uit. Ik vind alles leuk om te doen.

De afgelopen jaren heb ik op verschillende scholen lesgegeven vanuit Keender. Dit jaar mag ik werken op de Bonifatiusschool. Hier heb ik veel zin in. Op dinsdag geef ik ondersteuning aan groep 7/8. Woensdag (om de week), donderdag en vrijdag sta ik voor groep 6. In de klas vind ik het belangrijk dat de kinderen het fijn hebben. Er moet een leuke, veilige en gezellige sfeer in de klas zijn. Dit is een voorwaarde om goed met en van elkaar te kunnen leren.

Laten we er met elkaar een mooi en sportief schooljaar van maken!


 

 

Hallo, mijn naam is Claudy van de Peppel en ik werk sinds januari 2018 op de Bonifatius.

In 1998 ben ik begonnen in het onderwijs. Ik heb lange tijd in Lonneker gewerkt en ben begin schooljaar 2017-2018 overgestapt naar stichting Keender. In de afgelopen 20 jaar heb ik met veel plezier in alle verschillende groepen les gegeven. Ik houd van het werken met kinderen en gezamenlijk onze doelen halen. Verder ben ik naast het onderwijs ook moeder van vier kinderen en samen met mijn (sportieve) man zijn wij woonachtig is Haaksbergen. Ook ik houd van sporten en ben lid van hockeyvereniging Haackey. Verder vind ik het leuk om te haken en om fotoboeken te maken. Tot ziens op de Bonifatius !


Hallo allemaal!

Ik ben Jolien Eilers en het komende schooljaar de nieuwe leerkracht voor groep 1-2 en groep 3. Ik ben 23 jaar en woon in Hengelo samen met mijn vriend. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Deventer. De afgelopen 2 jaar heb ik korte en langdurige vervangingen gedaan op diverse scholen van Stichting Keender.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Na meerdere sporten te hebben beoefend, doe ik momenteel aan kickboksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen, zoals lekker eten, een terrasje pakken, naar festivals, reizen of sportieve activiteiten.

Het komend schooljaar ziet u me op maandag tot en met woensdag in groep 1/2  en op donderdag en vrijdag in groep 3. Ik heb er heel veel zin in en ben van plan er een leuk en leerzaam schooljaar van te maken!


Ik ben Nicole Schaafstal – Morsink. Samen met mijn man en dochter (1 jaar) woon ik in Goor.

Sinds 2010 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Daarna heb ik op verschillende scholen gewerkt,
waaronder afgelopen 7 jaar op Los Hoes in Haaksbergen. Vanaf schooljaar 2018-2019 ben ik werkzaam op de Bonifatiusschool.
Ik ga op maandag, dinsdag en vrijdag lesgeven in groep 6.

Mijn hobby’s zijn fotografen, afspreken met vrienden, uitstapjes maken met mijn gezin en ik ga graag op vakantie.

 


Hallo allemaal,

Mijn naam is Kyra Vrielink en ik ben 23 jaar oud.

Ik woon samen met mijn vriend Remy in Haaksbergen.

In mijn vrije tijd werk ik bij Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti. Mijn hobby’s zijn winkelen, sporten en hardlopen. Verder vind ik het leuk om erop uit te gaan met mijn vriend en leuke dingen te doen met vriendinnen.

Dit schooljaar is mijn laatste jaar van de PABO en ga ik mijn LIO-stage lopen bij de Bonifatiusschool. In de loop van het schooljaar zal ik op de donderdag en vrijdag de klas van meneer Jerzy overnemen.

In mijn eerdere stages vanuit onderwijsassistent en de PABO heb ik al bij veel verschillende scholen van stichting Keender (Haaksbergen en omstreken) en SKOE (Enschede) stage gelopen. Ik heb hierdoor veel ervaringen opgedaan die ik kan toepassen in mijn LIO.

Sommigen van jullie zullen mij misschien al wel kennen, omdat ik al eerder stage heb gelopen op de Bonifatiusschool. Toevallig was dat ook de groep die ik dit jaar heb. 

Ik heb er ontzettend veel zin in en we gaan er een leuk, gezellig en leerzaam schooljaar van te maken!​


Ik ben Battice Kamphuis, 22 jaar en woon in Haaksbergen. Ik ben vorig schooljaar  afgestudeerd aan de PABO en ben gelijk bij stichting Keender aan de slag gegaan in de invalpool. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in alle groepen (1 t/m 8). 

Na de kerstvakantie ben ik begonnen met werken op de bonifatiusschool, ik heb er veel zin in! Op de maandag, dinsdag en vrijdag kun je mij tot aan de zomervakantie vinden in groep 6. 

 

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn band DROOF, waar ik de zangeres van ben. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten. Paardrijden, volleybal, tennis, naar de sportschool… Ik vind een hele boel leuk.


Hallo allemaal! Even voorstellen …

 

Mijn naam is Tosca van Aaken en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Haaksbergen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, dansen, af te spreken met mijn vriendinnen, naar de sportschool, op vakantie en naar festivals te gaan. Daarnaast werk ik in het weekend op de kaas en vleeswaren afdeling bij de Jumbo in Haaksbergen.

 

Het schooljaar 2018-2019 is mijn laatste jaar op de PABO in Enschede. Dit schooljaar hoop ik af te studeren en met veel plezier mijn diploma als leerkracht basisonderwijs te behalen. Daarvoor zal ik op de donderdag en vrijdag stage gaan lopen in groep 5 bij Marion Hams en Anneke Besteman. In de loop van het schooljaar zal ik deze klas overnemen voor mijn laatste stageperiode.

 

Ik heb heel erg veel zin om in deze groep te gaan beginnen en er een fijn schooljaar van te maken samen!


Hallo allemaal,

Mijn naam is Melanie Lassche. Samen met Arjan heb ik twee dochters, Anne en Fleur. Wij wonen in Hengelo.

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik bij Stichting Keender begonnen. Op de Dr. Ariёns Daltonschool heb ik vele functies gehad. Van leerkracht (in alle groepen) naar daltoncoördinator, plusgroep begeleider, intern begeleider en als waarnemend directeur. Drie jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar directeur op de St. Bonifaciusschool in de St. Isidorushoeve. Echter gaf mij dat niet de voldoening die ik zocht.

Ik ben het onderwijs in gegaan om kinderen verder te helpen met het ontwikkelen van hun eigen kwaliteiten op het eigen niveau. Ieder kind is uniek en mag zijn wie het is en samen komen we een stap verder in de ontwikkeling. Plezier in leren staat daarbij voorop!

Komend schooljaar mag ik de kinderen in groep 6 hierin begeleiden op de maandag, dinsdag en vrijdag. Ik heb er ontzettend veel zin in er samen een mooi en leerzaam jaar van te maken.

In mijn vrije tijd lees ik veel, probeer geregeld iets nieuws uit in de keuken en zit ik op schilderles. Daarnaast ben ik regelmatig met mijn oudste dochter in de sportschool. Met vriendinnen of ons gezin naar theater, een stad bezoeken of gezellig shoppen vind ik ook leuk om te doen.

 


Ik ben Michelle Smit en ik ben 21 jaar oud. Samen met mijn ouders en 2 broertjes woon ik in Haaksbergen. In mijn vrije tijd werk ik bij Slagerij de Hoeve, maak ik graag muziek en waterpolo ik graag. Ik vind het leuk om er samen met mijn vriend erop uit te gaan.

Dit schooljaar is mijn laatste studiejaar van de PABO. Dat betekent dat ik mijn LIO ga lopen. Dit ga ik doen in groep 2 bij juf Susanne op de donderdag en de vrijdag.

Ik kijk er naar uit om er een gezellig schooljaar van te maken!

 


Hallo ik ben Ada te Kiefte. Ik woon in Haaksbergen en werk sinds 1999 op de Bonifatiusschool. Ik ben begonnen als interieurverzorgster en daarna als conciërge. Dit werk vind ik heel leuk om te doen en is heel afwisselend. Mijn werk houdt in kopieerwerk, telefoon aannemen, boodschappen doen, kinderen helpen, eerste hulp bij ongelukjes, ouders ontvangen, enz. Mijn hobby’s zijn zwemmen, wandelen en naar het theater.

 


0cf1e6d3b433cf86e559b7b4e31f9d58

Mijn naam is Ans Huurneman-ten Hag. Ik ben getrouwd met Gerrit Huurneman. Naast genieten van mijn pensioen hou ik tijd over om op de Bonifatiusschool op vrijwillige basis administratieve werkzaamheden (o.a. ondersteuning van de directie) te verrichten. Dit doe ik sinds maart 2008.

Ik vind het prettig om op deze manier op de Bonifatiusschool een bijdrage te mogen leveren.

Mijn hobby’s zijn reizen, fietsen, bloemschikken en theaterbezoek.

 


 

Rudi Busschers

Rudi is sinds een paar jaar bij ons op school facilitair medewerker. Na schooltijd en in de avonduren zorgt hij ervoor dat alles er weer netjes uitziet.

 

 

 

CONTACT

St. Bonifatiusschool
Lijsterstraat 11
7481 BD Haaksbergen
Postbus 118
7480 AC Haaksbergen

Tel.: 053 - 572 23 79
Verstuur mail

Kalender

augustus 2019

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
facebookTwitter YouTube