Nieuws
Team
Groepen

MAAND ARCHIEF

Het team stelt zich voor

Het team stelt zich voor…….

Miriam van der Heide

De leerkrachten in de groep zijn belangrijke personen, die de kinderen bij het primaire proces optimaal kunnen begeleiden. Ik zie het als een uitdaging om deze leerkrachten in hun kracht te zetten en ze het beste uit zichzelf, elkaar en de kinderen te laten halen. “Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen”

Samen met de ouders, verzorgers en andere betrokkenen gaan we bovendien voor een fijne basisschooltijd voor elk kind. Ouder, school en kind vormen een gouden driehoek, waarbinnen communicatie, openheid en respect belangrijke waarden zijn. “Uiteindelijk word je toch wie jezelf bent” 

Na mijn diplomering in 1994 heb ik alle acht groepen van de basisschool ervaren als leerkracht. Op een natuurlijke wijze rolde ik in het leiding geven aan een team. Sinds maart 2016 ben ik directeur van deze prachtige school in de Veldmaat. Elke dag ga ik met plezier naar school en dit gun ik iedereen! “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”

Met mijn man en drie kinderen woon ik in St. Isidorushoeve en in mijn vrije tijd wandel en fiets ik veel. Ook trekken we er graag met de caravan op uit en volleybal ik bij de plaatselijke blauwwitten. Ik hoop u graag te ontmoeten!

 

Mijn naam is Marie-Louise Waanders. Ik ben sinds 2005 getrouwd met Raymond Waanders. Samen hebben wij drie kinderen: Luca, Senna en Diede. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met muziek maken, ik speel hobo, en ga ik hardlopen om mijn conditie op peil te houden. Ik zit sinds twee jaar in de oudercommissie van de school van onze kinderen om ook daar mijn steentje te kunnen bijdragen. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Pabo en daarna meteen begonnen op de St.-Bonifatius. Ik begon fulltime in groep 5, heb een jaar in de kleutergroep gewerkt en daarna alleen in de bovenbouw, groep 6,7 en 8. In 2007 ben ik begonnen met de 3-jarige cursus ‘Afstemming’ voor intern begeleiders, die vanuit Keender werd aangeboden en ging ik intussen aan het werk als intern begeleider voor de bovenbouw. Het mooie van het werk als ib-er vind ik, dat ik zo een bijdrage kan leveren aan de zorg voor leerlingen die op welke manier dan ook ‘iets meer’ nodig hebben en er op die manier aan mee kan werken dat alle leerlingen het fijn hebben bij ons op school. Momenteel ben ik bezig met de studie ‘intern begeleider’ aan Hogeschool Windesheim in Zwolle om mijn kennis en vaardigheden up-tp-date te houden. Sinds het schooljaar 2014-2015 ben ik secretaris van de Medezeggenschapsraad.

 

 

Anneke

Ik ben Anneke Besteman en werk sinds 2001 op de Bonifatiusschool. Samen met mijn man en onze drie dochters heb ik vele jaren in Alkmaar gewoond en gewerkt. In 1999 zijn wij verhuisd naar Haaksbergen en hebben daar geen moment spijt van gehad!

In de afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen gewerkt. Wat ik daarbij erg belangrijk vind is de positieve sfeer die we met z’n allen opbouwen. Wanneer kinderen zich niet prettig voelen in de groep, kunnen ze minder grote stappen vooruit maken.

Een grote hobby van mij is lezen, wat ook op school een belangrijk vak is. Na het volgen  van een opleiding tot taal-en leescoördinator probeer ik vol  enthousiasme bij te dragen aan het vernieuwen en verbeteren van het taal –en leesonderwijs binnen onze school.

 

 

DSC_5737

Voorstellen

Ik ben Susanne Arends-Wisseborn, getrouwd en moeder van twee jongens. Met z’n vieren wonen wij in Eibergen. Vanaf het schooljaar 2015-2016 ben ik werkzaam in de onderbouw.
In 2018 mijn opleiding Jonge Kind specialist afgerond. Ik sta ervoor open om mijzelf te blijven ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool, fröbel ik graag, lees veel en geniet van mijn gezin. Ook van op reis gaan en steden bezoeken kan ik genieten.

Het onderwijs heeft mij altijd al getrokken, elke groep heeft weer zijn eigen uitdaging. Iedere dag is weer anders en de kinderen geven je de energie die je nodig hebt. Samen met de kinderen maak je het onderwijs. En dat hoop ik nog lang te mogen doen.

 

 

Marion

Mijn naam is Marion Hams. Gehuwd met Aloys, moeder van twee dochters en trotse oma van drie kleinkinderen. Het toeval wil dat  ik naast de St.Bonifatiuskerk woon in de Bonifatiushof en werkzaam ben aan de St.Bonifatiusschool. Hier ben ik sinds 1995 leerkracht in de middenbouw. Het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling blijft voor mij elke dag een uitdaging waar ik elke dag van geniet en met veel plezier aan werk.

Naast groepsleerkracht ben ik opleider in de school. Aan mij de taak om studenten van de PABO, samen met de mentoren te begeleiden en te ondersteunen tijdens hun stage. Samen met mijn collega Henriette Oldenkotte ben ik vertrouwenspersoon binnen onze school.

In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn kinderen en kleinkinderen en ben ik graag creatief bezig met o.a. bloemschikken en schilderen.

 

 

Annet

Mijn naam is Annet Schurink.
In 2008 ben ik begonnen als invalkracht op de St. Bonifatiusschool en sindsdien werk ik op deze school.Ik geef met veel plezier vooral les aan de bovenbouw.
Ik heb de opleiding master SEN talentontwikkeling gevolgd. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zijn eigen talenten kan ontwikkelen en wordt uitgedaagd om te groeien op zijn/haar eigen niveau..

Ik woon samen met mijn vriend Maarten in Goor.
Mijn hobby’s zijn zwemmen en lezen.
In de zomermaanden zeilen we graag en in de wintermaanden gaan we vaak skiën

 

 

danielle

Ik ben Daniëlle Schepers – Koppelman. Samen met mijn man en dochters woon ik in Haaksbergen.
In 2009 ben ik afgestudeerd. Na een aantal jaren invalwerk, werk ik sinds 2015 op de St. Bonifatiusschool.
Voornamelijk in de middenbouw.

Het fijne aan deze school is dat het niet heel groot is en je iedereen kent. Maar ook de hele fijne gemoedelijke sfeer.
De kinderen begeleiden in hun ontwikkeling, elk kind op zijn/haar eigen manier, de afwisseling en uitdaging die hierbij komt kijken maakt dat ik dit een prachtig beroep vind en met veel plezier ga werken.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig (puzzelen, knutselen, fotografie, bloemschikken). Ook houd ik van lekker eten en gezelligheid.

……

Mijn naam is Anne Konings, werk al meer dan 10 jaar met veel plezier op de Bonifatiusschool. In al die jaren heb ik bijna alle groepen gehad. De school is niet zo heel groot en dat werkt prettig.  De kinderen kennen we sneller en de drempel om ergens naar binnen te stappen is erg laag. Daarnaast is het ook erg waardevol dat de ouders zo betrokken en actief zijn. Met alle collega’s hebben we een fijne werksfeer en vinden wij het belangrijk om een fijne school te hebben waar kinderen graag naar toe gaan. Samen met Bjorn heb ik 4 kinderen: Wes, Loes, Jet en Tim. We wonen in Groenlo. Naast mijn werk vind ik het ook erg leuk om te dansen, knutselen, lezen, helpen op de school van mijn kinderen en dingen te doen met mijn gezin. Genoeg te doen dus en mijn wens is dan ook dat ik hopelijk nog heel wat jaren mag genieten van het al het moois om ons heen.

 

Henriette

Ik ben Henriëtte Oldenkotte. Gehuwd en moeder van twee dochters. Samen met mijn lieve vader wonen wij op de Hassinkbrink in Haaksbergen. Sinds 1979 ben ik afgestudeerd aan de kleuteropleidingsschool en mijn eerste baan kreeg ik als kleuterjuf op Ons Wereldje. Daarna was ik leerkracht op de Ariënsschool en sinds 1998 ben ik met heel veel plezier werkzaam in een fijn team aan de St. Bonifatiusschool. Het kind zien ontwikkelen en daarbij een bijdrage mogen leveren zie ik als een grote uitdaging. Ik beleef ontzettend veel plezier aan het jonge kind en vind ook dat kinderen met plezier op school moeten komen en plezier naar huis moeten gaan. In de onderbouw probeer ik een veilige leerrijke omgeving te creëren waarin het kind zich optimaal en spelenderwijs kan ontwikkelen. Als het kind zich veilig en geborgen voelt staat het open voor nieuwe dingen en kan het zich ontwikkelen. Op school ben ik vertrouwenspersoon voor kinderen, ouders en team. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, bij de dochters op bezoek, steden bekijken, wandelen in de natuur, fietsen en  bloemschikken . Mijn allergrootste hobby is reizen en niet te vergeten op wintersport gaan. Afgelopen februari vierde ik mijn 40 jarig ambt jubileum en was ik 40 jaar in dienst bij Keender. Inmiddels heb ik in al die jaren heel veel onderwijsveranderingen meegemaakt en hoop ik nu dat ik nog een paar jaar van mijn mooie beroep kan genieten.

 

Ryanne

Mijn naam is Ryanne ten Brummelhuis, Getrouwd met Stefan en samen wonen we met onze 2 dochters Femm en Samm in Delden.

Sinds 2007 ben ik afgestudeerd en na 3 jaren invalwerk binnen Keender werk ik sinds 2010 op de St. Bonifatius.

Ook heb ik een opleiding voor Rekencoördinator gevolgd.

Al een aantal jaren werk ik met veel plezier op de Bonifatiusschool. Ik heb in verschillende groepen gewerkt van groep 1 t/m groep 5. Bij ons op school ben ik ook de rekencoördinator en zorg er samen met mijn collega’s dat het rekenniveau van onze kinderen omhoog gaat. Dit doen we door cursussen te volgen, collegiale consulatie en veel te delen met elkaar. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om op pad te gaan met mijn gezin. Uitstapjes maken met vrienden, lekker eten en te handballen bij D.H.V.

 

Hallo allemaal. Bij deze zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Jerzy Aarnink, 33 jaar woonachtig in Haaksbergen samen met mijn aanstaande vrouw Sanne. Samen hebben wij twee kinderen Liz (4 jaar) en Seth (3 jaar). Mijn hobby is lekker op pad gaan met ons gezin en sport. Jarenlang heb ik gevoetbald maar door blessureleed heb ik hier helaas mee moeten stoppen. Tennis, hardlopen, volleybal het maakt me niet uit. Ik vind alles leuk om te doen.

De afgelopen jaren heb ik op verschillende scholen lesgegeven vanuit Keender. Dit jaar mag ik werken op de Bonifatiusschool. Hier heb ik veel zin in. Op dinsdag geef ik ondersteuning aan groep 7/8. Woensdag (om de week), donderdag en vrijdag sta ik voor groep 6. In de klas vind ik het belangrijk dat de kinderen het fijn hebben. Er moet een leuke, veilige en gezellige sfeer in de klas zijn. Dit is een voorwaarde om goed met en van elkaar te kunnen leren.

Laten we er met elkaar een mooi en sportief schooljaar van maken!

 

Hallo, mijn naam is Claudy van de Peppel en ik werk sinds januari 2018 op de Bonifatius.

In 1998 ben ik begonnen in het onderwijs. Ik heb lange tijd in Lonneker gewerkt en ben begin schooljaar 2017-2018 overgestapt naar stichting Keender. In de afgelopen 20 jaar heb ik met veel plezier in alle verschillende groepen les gegeven. Ik houd van het werken met kinderen en gezamenlijk onze doelen halen. Verder ben ik naast het onderwijs ook moeder van vier kinderen en samen met mijn (sportieve) man zijn wij woonachtig is Haaksbergen. Ook ik houd van sporten en ben lid van hockeyvereniging Haackey. Verder vind ik het leuk om te haken en om fotoboeken te maken. Tot ziens op de Bonifatius !

 

Hallo allemaal!

Ik ben Jolien Eilers.  Ik ben 24 jaar en woon in Borne samen met mijn vriend. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Deventer. Vorig jaar ben ik gestart als leerkracht op de Bonifatiusschool. Daarvoor heb ik twee jaar op andere scholen binnen de stichting ingevallen en gewerkt.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Na meerdere sporten te hebben beoefend, doe ik momenteel aan kickboksen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen, zoals lekker eten, een terrasje pakken, naar festivals, reizen of sportieve activiteiten.

Het komend schooljaar ziet u mij het hele jaar in groep 3. Ik heb er heel veel zin in en ben van plan er een leuk en leerzaam schooljaar van te maken!

 

Ik ben Nicole Schaafstal – Morsink. Samen met mijn man, dochter en zoontje wonen wij in Goor.

Sinds 2010 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Daarna heb ik op verschillende scholen gewerkt,
waaronder afgelopen 7 jaar op Los Hoes in Haaksbergen. Vanaf schooljaar 2018-2019 ben ik werkzaam op de Bonifatiusschool.
Ik ga op maandag, dinsdag en woensdag lesgeven in groep 4.

Mijn hobby’s zijn fotografen, afspreken met vrienden, uitstapjes maken met mijn gezin en ik ga graag op vakantie.

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Melanie Lassche. Samen met Arjan heb ik twee dochters, Anne en Fleur. Wij wonen in Hengelo.

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik bij Stichting Keender begonnen. Op de Dr. Ariёns Daltonschool heb ik vele functies gehad. Van leerkracht (in alle groepen) naar daltoncoördinator, plusgroep begeleider, intern begeleider en als waarnemend directeur. Drie jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar directeur op de St. Bonifaciusschool in de St. Isidorushoeve. Echter gaf mij dat niet de voldoening die ik zocht.

Ik ben het onderwijs in gegaan om kinderen verder te helpen met het ontwikkelen van hun eigen kwaliteiten op het eigen niveau. Ieder kind is uniek en mag zijn wie het is en samen komen we een stap verder in de ontwikkeling. Plezier in leren staat daarbij voorop!

Komend schooljaar mag ik de kinderen in groep 6 hierin begeleiden op de maandag, dinsdag en vrijdag. Ik heb er ontzettend veel zin in er samen een mooi en leerzaam jaar van te maken.

In mijn vrije tijd lees ik veel, probeer geregeld iets nieuws uit in de keuken en zit ik op schilderles. Daarnaast ben ik regelmatig met mijn oudste dochter in de sportschool. Met vriendinnen of ons gezin naar theater, een stad bezoeken of gezellig shoppen vind ik ook leuk om te doen.

 

 

Ik ben Michelle Smit en ik ben 21 jaar oud. Samen met mijn ouders en 2 broertjes woon ik in Haaksbergen. In mijn vrije tijd werk ik bij Slagerij de Hoeve, maak ik graag muziek en waterpolo ik graag. Ik vind het leuk om er samen met mijn vriend erop uit te gaan.

Dit schooljaar is mijn laatste studiejaar van de PABO. Dat betekent dat ik mijn LIO ga lopen. Dit ga ik doen in groep 2 bij juf Susanne op de donderdag en de vrijdag.

Ik kijk er naar uit om er een gezellig schooljaar van te maken!

 

 

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Jelmer Nijhuis ben 25 jaar en woonachtig in Eibergen.

Dit schooljaar is mijn laatste jaar van de PABO en ga ik hier op de St. Bonifatiussschool mijn LIO-stage lopen. Dan ben ik elke donderdag en vrijdag te vinden in groep 6.

In mijn eerdere stages vanuit  de opleiding onderwijsassistent en de Pabo heb ik al bij veel verschillende scholen van stichting Keender en SKOE stage gelopen. Hierdoor heb ik al veel ervaring opgedaan die ik kan toepassen in mijn LIO-stage.

Al ruim 9 jaar werk ik met veel plezier in het weekend/vakanties bij Keurslager en Echte Bakker Boenders in Eibergen. Mijn hobby’s zijn voetbal kijken, sporten en heb een seizoenskaart van mijn favoriete club FC Twente. Hierdoor ben ik dan ook elke thuiswedstrijd in de Grolsch Veste.

We gaan er samen een gezellig en leerzaam schooljaar van maken. In ieder geval heb ik er veel zin in!

 

 

Ik ben Carmen van den Brink en sinds 2009 werkzaam voor stichting Keender. Ik woon samen met Edwin en onze 2 zoontjes Levi & Vigo. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met ons gezin, winkel ik graag en ben ik het liefst bezig met interieurstyling. Werken in het onderwijs is een grote passie van mij, omdat geen dag hetzelfde is en kinderen zo puur en eerlijk zijn. Het mooiste aan het onderwijs vind ik het zien groeien van kinderen. Zowel qua kennis, maar zeker ook als persoon. Iedereen mag zijn wie hij/zij is en krijgt daarbij hulp van mij en zeker ook van de rest van ons team. Trots zijn op jezelf en met plezier naar school gaan is zό belangrijk! Verder vind ik het erg leuk en belangrijk mij te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen. Mijn voorkeur ligt in de bovenbouw en het leuke aan de Bonifatiusschool vind ik de ouderbetrokkenheid en het feit dat iedereen elkaar kent. Dit jaar werk ik op donderdag en vrijdag in groep 7.

 

Ik ben Joy Meekes en ik ga komend schooljaar de eerste weken Nicole vervangen in groep 4 en aansluitend zal ik ook Daniëlle gaan vervangen in groep 4 tijdens haar verlof. Ik ben 21 jaar en woon in Groenlo. In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Enschede. Nu mag ik gelijk aan de slag in de invalpool van stichting Keender en mag ik van daaruit deze vervangingen gaan doen. Tijdens mijn stages de afgelopen jaren heb ik op verschillende scholen van Keender praktijkervaringen mogen opdoen in verschillende groepen. 

Als leerkracht zie ik elke dag als een nieuwe uitdaging, dit omdat geen enkele dag hetzelfde is. Ik vind het leuk om kinderen te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling en kinderen te zien groeien. Het is belangrijk dat ieder kind zichzelf kan en mag zijn. 

In mijn vrije tijd speel ik trompet bij de muziekvereniging in LieveldeDaarnaast doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en/of familie, zoals een terrasje pakken of ergens een hapje eten.  

De eerste weken van het dit schooljaar ziet u mij op maandag, dinsdag en woensdag in groep 4. Later tijdens het verlof van Daniëlle zal ik in groep 4 aanwezig zijn op de donderdag en vrijdag. Als u nog vragen heeft kunt u mij altijd aansprekenIk kijk uit naar het komende schooljaar.

 

Ik ben Lianne Pelders. In 2004 ben ik met mijn gezin verhuisd van Houten naar het buitengebied van Haaksbergen. We wonen zeer naar onze zin in het mooie Twente! Van oudsher ben ik coupeuse en in die functie heb ik bij een zeer exclusieve kleding- en stoffenzaak in Utrecht gewerkt. Daarna was ik o.a. boekhouder bij de sociale werkvoorzieningen van de Gemeente Utrecht en vervolgens secretaresse bij een fysiotherapiepraktijk in Haaksbergen.

Ik ben een bezige bij, ik vind veel dingen leuk. Tuinieren, fietsen en wandelen, creatief bezig zijn, lezen, er op uit gaan, enzovoort! Ik heb in Haaksbergen veel vrijwilligerswerk gedaan, bij de kerk, de Wereldwinkel, het Kulturhus en ook op onze school. Onze 2 zonen hebben namelijk op de Bonifatiusschool gezeten en onze dochter zit er nu in groep 8.

Vanaf het schooljaar 2019-2020 vervul ik de functie van conciërge voor 4 ochtenden per week op school. Ik verricht er allerlei hand- en spandiensten voor de leerkrachten. Verder ben ik aanspreekpunt voor bezoekers, neem de telefoon aan, assisteer bij de kleutergroepen en groep 3. Heel veelzijdig dus! Ik heb er dan ook veel zin in!

 

Gegroet! Ik ben Ryon Bulens, 27 jaar uit Enschede. Dit schooljaar heb ik de eer om op alle dagen les te mogen geven aan groep 8.

In 2015 ben in afgestudeerd aan de pabo in Deventer. Ik ben daarna niet direct aan het werk gegaan, maar heb eerst heel veel voetstappen in Australië gezet, om 12 maanden later terug te keren naar Nederland.

Aan het eind van het schooljaar 2016/2017 ben ik in de invalpoel (B-poel) gestart van alle scholen in de omgeving. Hierbij heb ik een halfjaar mogen invallen in groep 4 op de St. Bonifatiusschool. Vervolgens kreeg ik in schooljaar 2018/2019 een eigen klas kreeg aangeboden in Denekamp. Toch bleef mijn hart liggen in Haaksbergen en kon ik dit schooljaar weer terugkeren naar de St. Bonifatius.

Momenteel woon ik alleen met mijn twee katten en vele vissen, waarvan een deel in de klas staan, in Enschede.

In mijn vrije tijd ben ik zo af en toe te vinden in Hengelo om boog te schieten, volg ik het laatste blok van de gymopleiding, beoefen ik Aikido, ren ik hard en doe ik aan LARP.

 

0cf1e6d3b433cf86e559b7b4e31f9d58

Mijn naam is Ans Huurneman-ten Hag. Ik ben getrouwd met Gerrit Huurneman. Naast genieten van mijn pensioen hou ik tijd over om op de Bonifatiusschool op vrijwillige basis administratieve werkzaamheden (o.a. ondersteuning van de directie) te verrichten. Dit doe ik sinds maart 2008.

Ik vind het prettig om op deze manier op de Bonifatiusschool een bijdrage te mogen leveren.

Mijn hobby’s zijn reizen, fietsen, bloemschikken en theaterbezoek.

 

Rudi Busschers

Rudi is sinds een paar jaar bij ons op school facilitair medewerker. Na schooltijd en in de avonduren zorgt hij ervoor dat alles er weer netjes uitziet.

 

 

 

 

CONTACT

St. Bonifatiusschool
Lijsterstraat 11
7481 BD Haaksbergen
Postbus 118
7480 AC Haaksbergen

Tel.: 053 - 572 23 79
Verstuur mail

Kalender

juli 2020

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
facebookTwitter YouTube